cum sa fii tinut minte dupa interviu

By | October 6, 2017

Salut!

Vorbeam zilele trecute cu un prieten despre cum ar fi cel mai bine sa te porti la un interviu, ce sa porti, ce sa faci, cum sa faci, s.a.m.d.

Imediat dupa discutia cu el, mi-au cazut ochii pe articolul pe care il voi mentiona mai jos, si mi-am spus mie 😃 ca acesta este un semn pentru mine, si ca acest subiect merita dezbatut. Zis si facut! Mai jos, iti prezint cateva din variantele prin care poti sa fii tinut minte de catre recruiteri, dupa ce interviul s-a terminat.

Ai incredere in tine, intotdeauna! Daca ai un sacou norocos, sau un pix cu care ai trecut toate examenele din facultate, ia-l cu tine la interviu! Orice iti aduce noroc, ia-l cu tine la interviu! Scopul este sa te simti increzator in tine si sa arati asta! Tine minte: felul cum te vad altii depinde foarte mult de felul cum te vezi tu, care depinde foarte mult de felul cum te simti tu. Daca te simti increzator in tine, vei arata asta si vei fi perceput ca atare! –> Succes la interviu garantat!

Fii amuzant! O ocazie foarte buna pentru a fi amuzant e atunci cand ti se cere sa enumeri cateva defecte ale tale, sau ce crezi tu ca este defectul tau major. Pentru asta, pregateste de acasa cateva exemple, cu tot cu lectia invatata din fiecare – si spune-le intr-o maniera amuzanta. Concluzia e urmatoarea: spune o poveste care sa-i faca sa rada si sa te tina minte, sa vorbeasca despre tine dupa interviu!

Pe de alta parte, e important sa arati si latura ta serioasa: atunci cand expui realizarile tale, vorbeste mai rar, mai apasat. Alege cuvinte cu impact, pe masura proiectelor pe care le-ai finalizat. Depinde de tine sa ii faci sa te tina minte, si sa tina minte ce poti sa faci!😃

Articolul original din care m-am inspirat il gasesti aici www.themuse.com/advice/be-an-entertainer-on-your-next-job-interview.

Te imbratisez cu drag, si iti doresc mult succes in tot ceea ce faci!

Aurel

p.s. te rog foloseste butoanele colorate de mai jos si imparte articolul cu prietenii tai 😃

Comments

comments