cum te salveaza curiozitatea la interviu

By | February 20, 2018

Salut! Ce mai faci?

Nu ne-am mai vazut de ceva vreme, asta pentru ca am preluat un proiect nou care imi cere toata atentia. Dar, pe langa asta, sunt bine, sanatos si voinic, si cu o lista lunga de lucruri despre care vreau sa iti povestesc!

Azi vin la tine cu un cadou: articolul de mai jos, scris de o fosta colega de-a mea, din vremea cand lucram la Brasov. Monika descrie cum arata candidatul ideal pentru compania pe care o reprezinta, cum gandeste, ce face si cum se comporta la interviu. Acestea pot fi sfaturi valoroase daca esti in cautarea unui loc de munca, si mai ales daca locuiesti in Cluj-Napoca, sau in imprejurimi.

Mai jos este linkul articolului, pe care il recomand cu caldura. Cat despre “curiozitatea” din titlu, te lamuresti dupa ce citesti! 

Monika Pal (Porsche Engineering): „La interviu, nu există întrebări corecte sau greșite – există doar curiozitate pozitivă”

Te salut! Daca ai nevoie de ajutor pentru pregatirea unui interviu de angajare –> da-mi un e-mail la aurel@aurelrusu.ro si te sun sa stabilim o intalnire!

Aurel

Comments

comments