eu vreau sa fiu milionar. tu vrei?

By | October 24, 2017

Buna dimineata! Acum cand scriu e ora 05:58 si sunt asa entuziasmat, ca nici macar nu am baut cafeaua, si m-am asezat direct pe canapea, cu laptopul in brate. Toate astea pentru ca azi schimb un pic directia, si iti voi vorbi despre unul dintre visele mele: vreau sa fiu milionar! Mai intai in lei, si apoi in euro!

La aceasta ora sunt inca sub influenta unul material video realizat de www.ideisibani.ro, unde se spune ca daca pui deoparte 100 de lei pe luna, incepand de la zero si cu un randament de 10 procente pe an, ajungi milionar in 45 de ani. Sau daca poti sa pui deoparte 1000 de lei pe luna, ajungi milionar in 23 e ani!

Brusc, titlul de milionar a coborat din sfera intangibilului, in lumea mea de zi cu zi, unde lucrurile sunt posibile. Chiar daca dureaza 45 de ani, sau 23, matematica spune ca e posibil –> si asta e ceea ce conteaza: este posibil!

Imediat dupa ce am vazut materialul video, eu mi-am facut calculele, si a iesit ca voi atinge milionul de lei in 19 ani (nu pornesc chiar de la zero, am ceva banuti pusi deoparte)! Asadar, da-mi un telefon in 2036 si intreaba-ma cum e viata de milionar!😃

Acestea fiind spuse, te incurajez cu toata seriozitatea, sa asculti cu atentie materialul video produs de Dan Sulica si sa te intrebi la fel de serios: tu in cat timp vrei sa ajungi milionar?

Linkul de comanda este mai jos. Atentie, pretul se modifica dupa 27 octombrie!

Comanda “Adevărul despre banii tăi” – material video

p.s. discutia asta are urmatoarea legatura cu interviul de angajare: dupa ce te angajezi si vei avea un serviciu stabil si o sursa de venit sigura, vei putea sa economisesti si sa devii milionar 😃

Comments

comments