obiceiurile de toți banii

By | June 1, 2015

Dacă preferi să asculți acest articol, apasă te rog aici.

obiceiuri care fac toti baniiAm fost foarte entuziasmat când Liviu a început să-și promoveze prima lui carte “Obiceiuri care fac toți banii” și m-am hotărât să o citesc imediat. De ce? Pentru că datorită lui și seminarului “Trezește banii din viata ta” există acum acest blog, există acum acest Aurel Rusu îmbunătățit continuu și doritor de independentă financiară! Și pentru că așa pot să spun încă o dată: Mulțumesc, Liviu!

Am încredere că orice material va produce, îmi va fi de folos! Acest lucru este la fel de sigur ca legea gravitației sau ca ziua care vine după noapte și noaptea care vine după zi! 😀

Primul lucru pe care l-am observat în carte și care m-a surprins în mod plăcut este modul în care informația este prezentată: ambalată în spatele unei povești care poate fi foarte bine povestea mea, povestea ta, povestea noastră, povestea tuturor.

Lectura a fost foarte confortabila și am avut impresia că asist la o conversație între doi prieteni care sunt în fata mea; probabil acesta este motivul pentru care am citit-o în trei zile: duminică, luni, marți. 🙂

Am întâlnit în carte unele noțiuni pe care le știam deja, dar adevărata magie consta în felul în care a prezentat cum se leagă unele de altele. Și atât de strâns! De exemplu, știam că există 6 nevoi emoționale ale oamenilor, știam că este recomandat să ne împărțim bugetul pe 6 direcții diferite, dar nu știam de ce ar trebui să facem una sau alta. Ei bine, acum știu! Mulțumesc, Liviu! Și acesta este doar un exemplu! Toate celelalte se găsesc înăuntrul cărții. Și crede-mă, sunt destule cât să spui WOW de muuulte ori! 😀

După cum ziceam mai sus, am citit cartea în trei zile. Și mi-a luat atât de mult pentru că a trebuit să merg și la serviciu. E scrisă atât de bine și atât de mult pe gustul meu, încât la final mi-a smuls câteva lacrimi. Dar ăsta sunt eu, mai apropiat de latura mea emoțională. 🙂

Cartea “Obiceiuri care fac toți banii” o recomand din tot sufletul și te rog să o citești și tu – îți va schimba viața în foarte bine! Și mai mult decât atât, te rog să o citești de mai multe ori! Eu am ajuns deja la jumătate – cu a doua lectură. Acum lucrurile clare devin și mai clare! Și se vor transforma în lucruri cristaline și limpezi a treia oară când o voi citi!

Încă o dată, îți mulțumesc Liviu Păsat pentru această colecție extraordinară de obiceiuri care ne fac viata mai frumoasă, muuuult mai frumoasă. Ele – obiceiurile – spun o poveste extraordinară despre cum putem noi înșine, să ne schimbam destinul financiar!

După ce o citești, spune-mi te rog pe facebook (Aurel Rusu) sau pe e-mail (aurel@aurelrusu.ro) ce ți-a plăcut cel mai mult!

Dacă vrei butoane colorate pentru rețele sociale preferate, le găsești mai jos. Apasă-le cu încredere! Ele asta își doresc!

Ceau, te pup! Am plecat la ștrand! (prima dată pe 2015) 😀

Comments

comments