schimbam directia

By | February 27, 2017

Sa schimbi directia este un lucru bun.

… mai ales atunci cand drumul cel vechi nu te mai reprezinta si nu ai mai mers pe el de ceva vreme.

… mai ales cand vrei sa faci altceva astazi, un “ceva” diferit de “ceva”-ul de acum 2 ani.

Concret vorbind, am hotarat sa dau o noua directie blogului. De acum inainte, iti voi oferi sfaturi si informatii care sa te ajute sa iti gasesti jobul mult visat, sau care sa te ajute sa te descurci foarte bine la interviu si sa primesti jobul pe care il urmaresti de ceva vreme. Toate astea, bazate pe experienta mea proprie si pe discutiile cu prietenii mei (HR recruiters).

De ce? Pentru ca:
– nu am mai scris un articol pe blog de un an si ceva, si inainte de asta nu mai scrisesem de 7 luni;
– intre timp au aparut cateva bloguri interesante care scriau pe aceeasi tema (finante personale) si am considerat ca e mai bine sa ii las pe ei sa faca treaba asta, pentru ca au timp sa scrie mai des pe blog (de exemplu www.inteligentfinanciar.ro sau www.stiintabanilor.ro);
– tot intre timp cineva a scris cartea pe care eu vroiam sa o scriu – despre cum sa iti imbunatatesti finantele personale in 7 zile;
– vreau sa impartasesc cu toate lumea experientele mele din ultimii ani cand am mers la interviuri in cautarea jobului care sa mi se potriveasca precum o manusa.

Acestea fiind spuse, te invit sa citesti articolul urmator si sa revii periodic, pentru mai multe articole legate de vanatoarea de joburi.

Articolele vechi raman, pentru ca informatia din ele este in continuare valabila – doar situl isi va schimba un pic culorile si forma.

Te salut!

Aurel Rusu

Comments

comments