schimbarea directiei in cariera: de ce, cum, cand

By | January 30, 2018

Ceau,

Misiunea mea si a blogului www.aurelrusu.ro este sa te ajutam pe tine sa obtiii succes la interviul de angajare (in principal) odata ce ai citit articolele scrise de mine aici, sau scrise de colaboratori, sau prezentate de mine si scrise de alti oameni, pe alte situri.

Dar in principal, marea majoritate a articolelor face referire la ce sa faci, cum sa faci la interviul de angajare, sau inainte de el, sau dupa el.

Astazi, as vrea sa aduc spre atentia ta un alt articol (https://www.themuse.com/advice/8-steps-to-an-utterly-successful-career-change), care vorbeste pe larg despre ce se intampla atunci cand vrei sa faci o schimbare radicala de job; sa treci intr-un domeniu nou care are legatura foarte mica cu cel anterior.

O astfel de miscare este pe atat de riscanta, pe cat de indrazneata – si putini sunt cei care aleg sa o faca! Dar daca te numeri printre ei, si simti ca asta e singura solutie pentru tine, si trebuie sa schimbi radical directia in care merge cariera ta, atunci articolul acesta a fost scris pentru tine!

Citeste-l de aici:

https://www.themuse.com/advice/8-steps-to-an-utterly-successful-career-change

Te salut,

Aurel

p.s. oricand ai nevoie de un sfat pentru succesul la interviu, lasa-mi un e-mail la aurel@aurelrusu.ro

Comments

comments