surse suplimentare de venit care sunt valabile in Romania

By | January 2, 2018

Zilele trecute, Valentin Nedelcu si-a lansat primul e-book, in care trateaza situatia surselor suplimentare de venit, valabile in Romania. Adica, cele pe care le-a incercat el sau apropiati de-ai lui si despre care poate sa vorbeasca in cunostinta de cauza. Bravo Valentin!

Sunt sigur ca toata cartea iti va parea interesanta, dar te rog sa acorzi mai multa atentie capitolului 7 (castiga mai multi bani de la jobul tau actual) pentru ca acolo sunt sfaturi utile atat celor care planuiesc sa isi schimbe jobul, cat si celor care doresc sa avanseze in cadrul companiei unde sunt angajati momentan.

Imi place ca se face referire la principiul Pareto (80/20) care spune ca “80% din rezultate sunt generate de 20% din actiuni”. Imi aduc aminte ca la un moment dat, cand lucram la Lugoj, chiar aveam pe desktop o poza cu exprimarea grafica a acestui principiu – si seful meu de atunci imi spunea mereu sa ma concentrez pe acei 20% care conteaza. Avea dreptate!

Uite unul dintre pasajele mele preferate: “Incearca intotdeauna sa iti cresti productivitatea prin a face lucrui noi si a gandi noi moduri de a face lucrurile, nu prin a baga mai multe ore din munca pe care o faci¬†deja zi de zi. Rezultatele vor fi exponential mai bune. Cu totii avem 24 de ore pe zi, conteaza productivitatea lor, adica ce valoare dai unui ore din timpul tau. Un maturator da o anumita valoare orei, un programator senior o alta valoare, si un investitor care invarte zeci de milioane de dolari o cu totul alta valoare.

Cartea e plina de invataminte valoroase, si te las pe tine sa le descoperi pe toate. Are doar 30 de pagini si se citeste foarte usor (eu am citit-o in aproximativ o ora). Tot ce ai de facut este sa apesi pe linkul de mai jos, si cartea va fi a ta!

Ebook – 12 surse de venituri suplimentare

Te salut,

Aurel

Comments

comments