tu unde lucrezi?

By | September 7, 2017

Salut!

Sunt sigur ca cel putin o data in viata, ai vrut sa stii care este salariul pentru un anume post, la o anumita companie. Si cand te-ai dus sa-l intrebi pe Google, tot ce ai primit au fost informatii legate de companii din afara Romaniei…probabil ai fost usor dezamagit.

sursa foto www.pixabay.com

Exact asa am patit si eu, la un moment dat. Dupa aceea, cand deja nu mai era asa de important sa aflu salariul de la nush-ce companie, am descoperit situl asta www.undelucram.ro. Uita-te si tu, s-ar putea sa ti se para util / folositor / benefic / etc.

Deocamdata acopera piata locurilor de munca din doar 4 orase din tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti), dar poate pe viitor se vor extinde mai mult.

Acest site ofera, pe langa informatii legate despre salarii, si evaluari ale diverselor companii, precum si impresii la cald, imediat dupa iesirea de la interviuri. Mai mult, exista si posibilitatea discutiilor libere despre companiile care prezinta interes, provocarile asociate fiecareia, si asa mai departe – cum era odata pe forumuri. Tot ce ai de facut, ca sa participi si tu, este sa iti creezi un username, sa te loghezi si sa incepi discutiile! Mult succces!

Aurel

Comments

comments